Spiral
Mind in Geboorte

Online Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap

 

De online Mindful Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap training is de meest complete voorbereiding op de geboorte van jouw kind. Je kunt het zien als een zwangerschapscursus gecombineerd met mindfulness en compassie meditaties die gericht zijn op bevordering van jouw zelfvertrouwen, kalmte en vriendelijkheid. De training wordt gegeven door Irena Veringa, verloskundige, mindfulnesstrainer en onderzoeker.

Door het volgen van deze online training krijg je de meest veelzijdige voorbereiding op de geboorte van jouw kind. Dankzij mindfullness en compassie meditaties kun je de geboorte van jouw kind met  een koel hoofd en een warm hart tegemoet treden. Je wordt open voor wat zich aandient en voorbereid om hiermee om te kunnen gaan. In acht sessies leer je alles over jezelf, het geboorteproces, hoe om te gaan met de pijn en onzekerheid, over de behoeftes en het troosten van jouw baby, en de postpartum periode. Je leert de positieve effecten van mindfulness kennen: meer in het moment te leven met een open, alerte en vriendelijke aandacht. Je ontdekt de kalmte, tevredenheid, kracht en wijsheid die je al bezit! Deze ervaringen komen je goed van pas tijdens de bevalling, het ouderschap en jouw verdere leven. En tenslotte: als ook je partner meedoet, dan is er een goede kans dat jullie relatie versterkt wordt, en daarmee het aankomende ouderschap.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze training effectief is in het verminderen van angst en stress, en het vergemakkelijken van het geboorteproces. Tevredenheidsonderzoek naar deze methode liet zien dat deze training door de deelnemers hoog wordt gewaardeerd

Rust in het hoofd - Vol vertrouwen - Kalm in controle - Betere geboorte - Veilig en verbonden- Fijn gezin - Volop leven

Meer informatie online Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap

Data en tijden.

De data voor de volgende training zijn nog niet bekend. Als je het onderstaande formulier invult stuur ik je een bericht zodra de data bekend zijn.

Kosten

Cursuskosten voor een koppel bedragen € 350, inclusief werkboek, MP3 meditaties, en individueel voorgesprek. Voor zwangeren die dit moeilijk kunnen betalen kan een andere afspraak worden gemaakt.

Er zijn zorgverzekeraars die in het aanvullend pakket vergoedingen geven. Informeer ook bij je werkgever, deze training verhoogt het welzijn.

Meld je hier aan: 

 

Inschrijfformulier Online Mindfulness voor Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap

Velden met een * zijn verplichte velden