Spiral
Mind in Geboorte

OUDERS

Voor zwangeren en hun partners en jonge ouders met hun baby 

Bij Mind In Geboorte vind je de meest complete begeleiding bij angst en stress vanaf kinderwens tot en met het moeder zijn.

Gevoelens en gedachten van zowel blijdschap als van van angst en stress horen bij de kinderwens, zwangerschap, geboorte en ouderschap. Maar als jouw stress of angst de boventoon gaat voeren is gerichte begeleiding belangrijk - je kindje ervaart immers álles, en dat heeft invloed op groei en gezondheid. Mindfulness is zo'n begeleiding: reëel, warm en op jouw situatie toegesneden. In individuele consulten en in wekelijkse groepen. De zwangerschapscursussen van Mind In Geboorte leren je hoe mindfulness je helpt bij de zwangerschap, de geboorte en het ouderschap en hebben ook alles wat je van een  'gewone' zwangerschapscursus verwacht.  

Alle trainingen zijn ontwikkeld vanuit een brede wetenschappelijke basis (zie publicaties) en worden gegeven door Irena Veringa, wetenschappelijk onderzoeker en specialist in mindfulness in de geboortezorg, en in  behandeling van perinatale angst en stress. Irena heeft meer dan 25 jaar ervaring als verloskundige. Neem contact met haar op om te bespreken hoe zij je kan helpen.

Mind In Geboorte heeft een aanbod voor zwangeren en hun partners en voor moeders met hun baby's. Er zijn groepstrainingen en individuele consulten. De trainingen en consulten worden gegeven in de trainingsruimte in Den Haag, of on-line. 

Regelmatig verzorgt Irena Veringa on-line meditaties voor zwangeren.

DIT IS HET AANBOD VAN MIND IN GEBOORTE:

De live online training Mindful Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap (Angst)

De mindfulness training na een Stressvolle Geboorte 

Mindful met je Baby

De Mindfulness Based Stress Reductie (MBSR) bij Kinderwens 

Mindfulness Consult bij Angst en Stress rondom Kinderwens, Zwangerschap, Geboorte en Moederschap