Spiral
Mind in Geboorte

OUDERS

Voor zwangeren en hun partners en jonge ouders met hun baby 

Bij Mind In Geboorte vind je de meest complete begeleiding bij angst en stress vanaf kinderwens tot en met het moederschap.

Gevoelens en gedachten van zowel blijdschap als angst en stress horen kinderwens, zwangerschap, geboorte en ouderschap. Maar als jouw stress of angst de boventoon gaat voeren is gerichte begeleiding belangrijk. Je kindje ervaart immers álles - en dat heeft invloed op groei en gezondheid. Mindfulness is zo'n begeleiding: reëel, warm en op jouw situatie toegesneden. In individuele consulten en in wekelijkse groepen. De zwangerschapscursussen van Mind In Geboorte leren je hoe mindfulness je helpt bij de zwangerschap, de geboorte en het ouderschap en hebben daarnaast ook alles wat je van een 'gewone' zwangerschapscursus mag verwachten.  

Alle trainingen zijn ontwikkeld vanuit een brede wetenschappelijke basis (zie publicaties) en worden gegeven door Irena Veringa, wetenschappelijk onderzoeker en specialist in mindfulness in de geboortezorg, en in  behandeling van perinatale angst en stress. Irena heeft ruim 25 jaar ervaring als verloskundige. Neem contact met haar op (06-53184197) als je jouw mogelijke begeleiding wilt bespreken: ze helpt je graag.

Mind In Geboorte heeft een aanbod voor zwangeren en hun partners en voor moeders en hun baby's. Er zijn groepstrainingen en individuele consulten. De trainingen en consulten worden gegeven in de trainingsruimte in Den Haag, of online. 

 

DIT IS HET AANBOD VAN MIND IN GEBOORTE:

De live online training Mindful Zwangerschap, Geboorte en Ouderschap (Angst)

De mindfulness training na een Stressvolle Geboorte 

Mindful met je Baby

Mindfulness Consult bij Angst en Stress rondom Kinderwens, Zwangerschap, Geboorte en Moederschap